(Видео) Мексиканец бил градоначалник само два часа

Мексиканецот Алехандро Апарицио Сантијаго бил градоначалник на мексиканскиот град Тлаксиак само два часа. Апарицио бил застрелан и убиен веднаш по церемонијата на која тој положил заклетва. …

(Видео) Мексиканец бил градоначалник само два часа Прочитај повеќе »