Единствен симптом на коронавирусот кој може да ви остане до крајот на животот

Губењето на чувствата за мирис и вкус се симптоми на новиот вид коронавирус, од кој се заразени сè поголем број луѓе во светот. „Најмногу ми недостига …

Единствен симптом на коронавирусот кој може да ви остане до крајот на животот Прочитај повеќе »