(Видео) Руски научник открива како ја создале вакцината против коронавирусот

Руските научници додека ја создавале вакцината против коронавирусот, користеле иста технологија и информации што ги добиле за време на развојот на серумот против еболата, изјавил …

(Видео) Руски научник открива како ја создале вакцината против коронавирусот Прочитај повеќе »