(Видео) Полицајци спасија жена што се фрли од 15. кат

Полицаецот Павле Бојарчук, од Киев, успеа да спаси жена која се фрли од 15 кат од зградата во која живеела. Павле со неговиот колега Александар …

(Видео) Полицајци спасија жена што се фрли од 15. кат Прочитај повеќе »