Лекари од Ниш прогласени за витези на медицината

Доцент доктор Милан Лазаревиќ, доктор Александар Каменов и асистент доктор Владимир Стојиљковиќ, добија признание од општина Чајетина за витези на медицината. Признаинието го добија за …

Лекари од Ниш прогласени за витези на медицината Прочитај повеќе »