александар масевски

Мартија од „Пинкови ѕвездички“ има нова песна

Тинејџерката Мартија Станојковиќ има нова песна. Поп-баладата „Те сакам“ е комплетно авторско дело на Александар Масевски. Тој ги направи музиката, текстот, аранжманот и продукцијата, а …

Мартија од „Пинкови ѕвездички“ има нова песна Прочитај повеќе »

Scroll to Top