Цако положи со 10-ка, стана дипломиран професор по предучилишно воспитание

Александар Матовски Цако го одбрани својот дипломски труд на Педагошкиот факултет со просек 10-ка. Цако стана дипломиран професор по предучилишно воспитание. Цако беше прогласен за …

Цако положи со 10-ка, стана дипломиран професор по предучилишно воспитание Прочитај повеќе »