Александра Радовиќ пееше кај Ѕверката

Српската пејачка Александра Радовиќ пееше во њујоршкиот клуб The Cutting Room, чиј сопственик е актерот Крис Нот, момчето на Кери Бредшо, Ѕверка од серијата „Сексот …

Александра Радовиќ пееше кај Ѕверката Прочитај повеќе »