(Фото) Манекенка ослепе откако ги истетовирала очите

Полската манекенка Александра Садовска (25) ослепе откако ги тетовирала очите. Таа со одлуката да ги тетовира очите стекна голема популарност на социјалните мрежи. Сега состојбата …

(Фото) Манекенка ослепе откако ги истетовирала очите Прочитај повеќе »