(Видео) Лав нападна артист во циркус па го спаси сопругата

Лав го нападна познатиот руски артист Алексеј Макаренка за време на претставата во циркус на која присуствуваа голем број на деца со родители. Брзо реагираше …

(Видео) Лав нападна артист во циркус па го спаси сопругата Прочитај повеќе »