Алексеј Навални, поради непослушност, би можел да заврши во самица

Главниот критичар на Кремљ, Алексеј Навални, кој се наоѓа во затвор, вели дека би можел да заврши во самица поради низата мали отпори и непослушноста …

Алексеј Навални, поради непослушност, би можел да заврши во самица Прочитај повеќе »