Пред да почине од рак 11 милиони долари ги подарил во хуманитарни организации

Социјалниот работник од Сиетл, Ален Најман, по неговата смрт го донирал целото свое богатство во вредност од 11 милиони долари на локалните хуманитарни организации. Сите …

Пред да почине од рак 11 милиони долари ги подарил во хуманитарни организации Прочитај повеќе »