Ален Робер

(Фото) Шеесетгодишен маж се искачи на 48. кат на небодер во Париз

Шеесетгодишниот Ален Робер, кој се занимава со искачување, успеа да стигне до 48 кат, на небодер во Париз. Познат и како францускиот Спајдермен, Робер рече …

(Фото) Шеесетгодишен маж се искачи на 48. кат на небодер во Париз Прочитај повеќе »

(Видео) Шеесетгодишен маж во знак на протест против ковид пропусниците, се качи на кула висока 190 метри

Шеесетгодишниот Ален Робер, познат и како францускиот Спајдермен, во знак на протест против ковид пропусниците, почнал да се качува на кула висока 190 метри во …

(Видео) Шеесетгодишен маж во знак на протест против ковид пропусниците, се качи на кула висока 190 метри Прочитај повеќе »

Scroll to Top