(Видео) Македонец ги одбира најдобрите ресторани во Америка

Ален Зифовски кој неколку години живее и работи во Америка снима емисија за најдобрите ресторани во градот Њу Џерси. Емисијата се вика „Најдобрите ресторанти во …

(Видео) Македонец ги одбира најдобрите ресторани во Америка Прочитај повеќе »