Ирска манекенка се самоубила по добиените пораки на „Фејсбук“

Ирската манекенка Али Мекдонел и мајка на четири деца си го одзела животот по примените пораки на социјалните мрежи. Серијата пораки што ѝ биле испратени …

Ирска манекенка се самоубила по добиените пораки на „Фејсбук“ Прочитај повеќе »