Почина музичарката која ја смисли песната за „Пријатели“

На 72. годишна возраст почина Али Вилис, жената која ја смисли песната за хумористичната серија „Пријатели“, „Јас ќе бидам тука за тебе“ која ја испеа бендот …

Почина музичарката која ја смисли песната за „Пријатели“ Прочитај повеќе »