(Видео) „Ми паѓаат цели прамени коса“ – глумицата Алиша Милано четири месеци се бори со короната

Холивудскта глумица Алиша Милано веќе четири месеци се бори со коронавирусот. Таа тврди дека ѝ е подобро, но дека сè уште ги чувствува последиците од …

(Видео) „Ми паѓаат цели прамени коса“ – глумицата Алиша Милано четири месеци се бори со короната Прочитај повеќе »