Италија му заплени на рускиот милијардер Усманов Мерцедес-Мајбах ист како на Груевски

Италијанските власти му го запленија блиндираниот Мерцедес-Мајбах на рускиот милијардер Алишер Усманов како дел од санкциите на ЕУ против руските олигарси. Станува збор за „Мерцедес-Мајбах …

Италија му заплени на рускиот милијардер Усманов Мерцедес-Мајбах ист како на Груевски Прочитај повеќе »