Почина Алисон Ширмор, продуцентот на „Војна на Ѕвездите“

На 54 години почина Алисон Ширмор, една од најпознатите продуценти на Холивуд. Алисон Ширмор ги продуцираше филмовите како што се “Војна на Ѕвездите”, “Игри на …

Почина Алисон Ширмор, продуцентот на „Војна на Ѕвездите“ Прочитај повеќе »