Сефер Цаноски стана татко, четврто дете за познатиот бизнисмен и директор на ФОН

Директорот на ФОН, Сефер Цаноски четврти пат стана татко. Неговата сопруга Сезан денеска го роди нивното второ дете. Од првиот брак со Лејла Рамковска, ќерката …

Сефер Цаноски стана татко, четврто дете за познатиот бизнисмен и директор на ФОН Прочитај повеќе »