(Фото) Борачката Нина Арсова и нејзината свршеница добија ќерка

Поранешната борачка Нина Ансарова и нејзината вереница Аманда Нунс, станаа родители. Веста ја сподели Нунс, која е надобар светски борец. Таа објави дека со нејзината …

(Фото) Борачката Нина Арсова и нејзината свршеница добија ќерка Прочитај повеќе »