Нарко картели? – Па тоа се само аматери за овие – Вака работат вистинските професионалци

Мексиканските нарко картели? Колумбиските картели? Авганистанските лордови макроа? Улични посредници? Улични дилери? Се шегувате? Тие се е ситна риба. Погледнете ги професионалците, крупните риби. Списанието …

Нарко картели? – Па тоа се само аматери за овие – Вака работат вистинските професионалци Прочитај повеќе »