(Галерија) Македонските политичари во младоста

Премиерот Зоран Заев бил многу послаб пред дваесетина години, Бранко Црвенковски немал брада, Антонио Милошоски некогаш имал долга коса, а Љубчо Георгиевски на почетокот на …

(Галерија) Македонските политичари во младоста Прочитај повеќе »