американската

Џеки Кенеди: Американската влада го уби мојот сопруг

Најславната вдовица на светот до крајот на својот живот остана убедена дека нејзиниот сопруг е убиен во атентат што го подготвила група моќници во врвот …

Џеки Кенеди: Американската влада го уби мојот сопруг Прочитај повеќе »

Aмериканската влада престана со работа во 2018 година

За прв пат во скоро пет години, американската влада престана да работи откако Сенатот не успеа да се согласи да ја усвои легислативата за да продолжи со финансирањето …

Aмериканската влада престана со работа во 2018 година Прочитај повеќе »

„Њујорк тајмс“ со сторија за финансирање истражувања за НЛО

Американскиот весник „Њујорк тајмс“ објави сторија поврзана со финансирањето на истражување на УФО во вселената од страна на американското Министерство за одбрана. Ваквото финансирање се …

„Њујорк тајмс“ со сторија за финансирање истражувања за НЛО Прочитај повеќе »

Американската војска уби 45 невини цивили во Сирија

Американската војска усмртила најмалку 45 недолжни цивили во Сирија по спроведените воздушни напади кои беа насочени кон, како што тие велат, al-Touse’eiyah во градот Ал-Рака. …

Американската војска уби 45 невини цивили во Сирија Прочитај повеќе »

Американската коалиција со фосфорни бомби ја бомбардираше болницата во сириски Раки

БОМБАРДИРАЊЕТО НА НЕКОИ ОДДЛЕНИЕ И ВОЗИЛА НА ИТНА ПОМОШ – СО ФОСФОР Е ЗАБРАНЕТО СО МЕЃУНАРОДНА КОНВЕНЦИЈА Воздухопловството на американската коалиција употреби фосфорни бомби за …

Американската коалиција со фосфорни бомби ја бомбардираше болницата во сириски Раки Прочитај повеќе »

Шербеџија доби понуда да стане член на Американската академија за филм

Прославениот актер Раде Шербеџија е повикан да биде член на Американската академија на филмски уметности и наука, во која членуваат филмски професионалци од целиот свет. …

Шербеџија доби понуда да стане член на Американската академија за филм Прочитај повеќе »

Scroll to Top