Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта

Американската тренерка Андреа Фуентес ја спасила пливачката Анита Алварез од давење за време на Светското првенство во Будимпешта. Ја извлекла од дното на базенот откога …

Уметничка пливачка спасена од давење на Светското првенство во Будимпешта Прочитај повеќе »