Паметен часовник кој може да ви го спаси животот

Медицинска студија покажа дека откривањето на срцев удар со помош на Apple Watch уредот е технички можно со користење на само EKG-сензорот вграден во моменталните …

Паметен часовник кој може да ви го спаси животот Прочитај повеќе »