август

Човештвото на 2 август ги потроши сите природни ресурси, кои Планетата може да ги обнови за една година

Тоа е дури порано отколку минатата година, што значи дека човештвото живее на кредит до крајот на годината. Луѓето веќе ја искористија целата вода, земја, …

Човештвото на 2 август ги потроши сите природни ресурси, кои Планетата може да ги обнови за една година Прочитај повеќе »

Секоја жена во август треба да ја набави оваа билка: Привлекува љубов пари, а штити од зло

Се носи во џеб или паричник за привлекување на богатство, а се додава во гелот за туширање за привлекување на љубовна врска и прочистување на …

Секоја жена во август треба да ја набави оваа билка: Привлекува љубов пари, а штити од зло Прочитај повеќе »

Научниците предупредуваат: Втори август е важен датум за човештвото

Човештвото од втори август ќе почне да живее на кредит, со оглед на тоа дека до овој ден ќе ги потрошиме залихите за вода, земјиште …

Научниците предупредуваат: Втори август е важен датум за човештвото Прочитај повеќе »

Тотално помрачување на Сонцето на 21 Август – Во Америка веќе настана анархија

Тотално помрачување на Сонцето ќе трае само две минути… Целосното затемнување на Сонцето кое ќе зафати дел од Америка на 21 август, ги дигна тамошните …

Тотално помрачување на Сонцето на 21 Август – Во Америка веќе настана анархија Прочитај повеќе »

На 21 август Сонцето целосно ќе исчезне, а еве за што се работи…

За помалку од месец дена, на 21 август, Сонцето ќе исчезне, но само ширум Соединетите Американски Држави. Од Орегон до Јужна Каролина, жителите ќе имаат …

На 21 август Сонцето целосно ќе исчезне, а еве за што се работи… Прочитај повеќе »

Scroll to Top