авон

„Авон“ бара бунтовна девојка за заштитно лице

Компанијата за убавина „Авон“ бара урбана, оригинална и бунтовна девојка што ќе биде нивно заштитно лице за новата кампања. Преку проектот #RebelGirl, од 1 септември …

„Авон“ бара бунтовна девојка за заштитно лице Прочитај повеќе »

Scroll to Top