„Принцезо, ќе го победиш ова“, познат спортист се моли за својата четиримесечна ќерка, која боледува од леукемија

Поранешниот спортист и реална ѕвезда, 30-годишниот Британец Ешли Кејн, и неговата девојка Софија Вораги, се молат и се надеваат дека бргу ќе најдат донор за …

„Принцезо, ќе го победиш ова“, познат спортист се моли за својата четиримесечна ќерка, која боледува од леукемија Прочитај повеќе »