азербејџан

Со стара искршена „лада“ Азербејџанец тргнал да помага во Турција

Сервер Беширли со неговиот брат Имамверди Беширли, тргнале за Турција со својот натоварен дотраен автомобил за им помогнат на настраданите во земјотресот. Првата земја која …

Со стара искршена „лада“ Азербејџанец тргнал да помага во Турција Прочитај повеќе »

(Видео) Новинари на „Евроњуз“ избегнаа граната додека известуваа од Кавказ

На социјалните мрежи се споделува видео од група на новинари од „Евроњуз“ кои избегнаа голем инцидент додека известуваа во Кавказ. Над нивните глави прелета граната, …

(Видео) Новинари на „Евроњуз“ избегнаа граната додека известуваа од Кавказ Прочитај повеќе »

Азерјбеџан со кавијар и многу пари го подмитил Советот на Европа

Пратениците од Парламентарната група во Советот во Европа, во која има и германски политичари, наводно од Азербејџан добиле мито, поточно големи суми пари, но и …

Азерјбеџан со кавијар и многу пари го подмитил Советот на Европа Прочитај повеќе »

Scroll to Top