(Видео) Азејберџанецот кој со стара искршена „лада“ тргна да помага во Турција доби нов автомобил

Азербејџанецот кој со стар натоварен автомобил тргна кон Турција за да им помогне на настраданите од земјотресите, доби нов автомобил. Сервер Беширли живее во Баку …

(Видео) Азејберџанецот кој со стара искршена „лада“ тргна да помага во Турција доби нов автомобил Прочитај повеќе »