Песната „Барби грл“ слави 25 години постоење, со милијарда прегледи на Јутјуб

Песната „Барби Грл“ од данско норвешкиот бенд „Аква“ која беше голем хит во 90 -тите години е прогласена за најпопуларна и најзаразна песна. Песната беше …

Песната „Барби грл“ слави 25 години постоење, со милијарда прегледи на Јутјуб Прочитај повеќе »