(ВИДЕО) Публиката го избра Исмаил Делија, а жирито Индира Бериша

Во финалниот дуел се бореа Исмаил Делија и Марко Столиќ, додека третопласирана беше Мелика Моранјкиќ. Победникот на жирито е Индира Бериша. По десет месеци жестока …

(ВИДЕО) Публиката го избра Исмаил Делија, а жирито Индира Бериша Прочитај повеќе »