Бијонсе и Џеј Зи со 176 номинации ги соборуваат рекордите на „Греми“

Познатиот брачен музички пар Бијонсе и Џеј Зи, го соборија рекордот и станаа уметници со најмногу номинации за Греми на сите времиња, со по 88 …

Бијонсе и Џеј Зи со 176 номинации ги соборуваат рекордите на „Греми“ Прочитај повеќе »