Директорот на „Дизни“ за штрајкот во Холивуд: Погубни барања и нереални очекувања

Моќниот синдикат на американски актери објави во четвртокот дека официјално ќе стапи во штрајк од полноќ, петокот во 9:00 часот по средноевропско време. Со оваа …

Директорот на „Дизни“ за штрајкот во Холивуд: Погубни барања и нереални очекувања Прочитај повеќе »