Победничката од „Никогаш не е доцна“ Бојана Барјактаревиќ, по трет пат се бори со ракот: Како лав сум, одам на терапија па на свирка

Трикратната победничка во музичкото шоу „Никогаш не е доцна“, Бојана Барјактаревиќ, која ги освои срцата на публиката со својот маестрален глас, по трет пат се …

Победничката од „Никогаш не е доцна“ Бојана Барјактаревиќ, по трет пат се бори со ракот: Како лав сум, одам на терапија па на свирка Прочитај повеќе »