Се скараа новинарите Гоце Михајлоски и Борјан Јовановски

Заменик уредникот во Тв Нова, Гоце Михајлоски повеќе не работи во телевизијата. Тој јавно кажа дека од денес веќе не е таму и не ја …

Се скараа новинарите Гоце Михајлоски и Борјан Јовановски Прочитај повеќе »