Како најлесно да откриете дека разговарате со бот на интернетот

Ако секој ден со полни гради уживате во интернет разговорите со бројни интересни луѓе на социјалните мрежи, треба да знаете дека многу е веројатно да …

Како најлесно да откриете дека разговарате со бот на интернетот Прочитај повеќе »