Режисерот Брајан Сингер обвинет за силување малолетници

Режисерот на „Боемска рапсодија“, Брајан Сингер (53), наводно е обвинет за четири нови случаи на сексуално вознемирување на малолетник, пренесува „Варајети“. Една од жртвите, Виктор …

Режисерот Брајан Сингер обвинет за силување малолетници Прочитај повеќе »