Бранови до два метри во Охрид

Силен ветар го погоди Охрид денеска и го разбранува Охридското Езеро предизвикувајќи бранови високи и до два метри. Водостојот на езерото е висок. Според информациите …

Бранови до два метри во Охрид Прочитај повеќе »