(Фото) Американски бенд доживеа несреќа за време на турнеја

Членовите на американскиот бенд Crazy Town, кој во 2000 година се прославија со хитот Butterfly, за време на својата турнеја во Онтарио доживеаа несреќа на …

(Фото) Американски бенд доживеа несреќа за време на турнеја Прочитај повеќе »