дамјан пејчиновски

(Видео) Дамјан Пејчиновски сними инструментална верзија на песна од Каролина

Популарниот музичар Дамјан Пејчиновски сними спот за инструментална верзија на песната „Ти не дојде“ на Каролина Гочева. Песната е дел од нејзиниот најнов албум, „Извор“, …

(Видео) Дамјан Пејчиновски сними инструментална верзија на песна од Каролина Прочитај повеќе »

Scroll to Top