Дан Ојран

Израелскиот амбасадор со стој на раце го расположи Стево

Претседателот на Македонија Стево Пендаровски објави фотографија на „Фејсбук“ заедно со амбасадорот на Израел Дан Ојран. Амбасадорот го расположи Стево стоејќи на раце во неговиот …

Израелскиот амбасадор со стој на раце го расположи Стево Прочитај повеќе »

(Фото) Амбасадорот на Израел со секси мускули во скопска вежбалница

Амбасадорот на Израел во Македонија, Дан Ојран, објави фотографија од вежбалница во Скопје. Ојран стои на раце, со телото одвоено од подот, напиша тој  за …

(Фото) Амбасадорот на Израел со секси мускули во скопска вежбалница Прочитај повеќе »

Scroll to Top