Лавицата Дана спасена од градот каде дивееше војна – Неколку часа подоцна се роди малиот принц

Лавчето можеше да се роди во пекол, но сега е сигурен со својата мајка. Лавицата Дана била заробена во зоолошката градина во Алеп, град кој …

Лавицата Дана спасена од градот каде дивееше војна – Неколку часа подоцна се роди малиот принц Прочитај повеќе »