(Видео) Судија му покажа на фудбалер црвен картон во форма на круг

Главниот судија на натпреварот меѓу Врехам и Шефилд Јунајтед во англискиот ФА куп на еден од фудбалерите му покажа црвен картон во форма на круг. …

(Видео) Судија му покажа на фудбалер црвен картон во форма на круг Прочитај повеќе »