(Видео) Како да го заспиете бебето за помалку од 30 секунди

Усспивањето на бебињата понекогаш се чини како сериозна борба која ги исцрпува родителите. Но, еден од нив најде начин како да го смири и заспие …

(Видео) Како да го заспиете бебето за помалку од 30 секунди Прочитај повеќе »