Паоло Малдини и неговиот син Даниел се заболени од коронавирус

Италијанската фудбалска легенда Паоло Малдини со неговиот осумнаесетгодишен син Даниел биле позитивни на коронаирусот, објавија од клубот Милан, каде Малдини играше, а сега работи како …

Паоло Малдини и неговиот син Даниел се заболени од коронавирус Прочитај повеќе »