Млад американски актер пронајден мртов

Младиот актер Даниел Микелсон ненадејно починал на 4 јули. Тој имал само 23 години, а причините за неговата смрт засега не се непознати. На социјалните …

Млад американски актер пронајден мртов Прочитај повеќе »