Бугарски стјуард открива како Матераци го провоцирал Зидан

Во текот на второто продолжение, поточно во 109. минута, Зидан го удри Матераци со главата во градите и заработи црвен картон, а овој момент се …

Бугарски стјуард открива како Матераци го провоцирал Зидан Прочитај повеќе »