даниела мартиновиќ

Прегрнати и насмеани, Даниела Мартиновиќ открива како почна љубовта со инспекторот Јосип Плавиќ

Први фотографии на хрватската пејачка Даниела Мартиновиќ со новиот дечко, криминалниот инспектор Јоспи Плавиќ (49),  објави хрватскиот магазин „Глорија“. „Прегрнати и насменаи. Криминалистичкиот инспектор Јоспи …

Прегрнати и насмеани, Даниела Мартиновиќ открива како почна љубовта со инспекторот Јосип Плавиќ Прочитај повеќе »

Хрватски инспектор е новата љубов на Даниела Мартиновиќ

Хрватската пејачка Даниела Мартиновиќ открива дека е повторно заљубена. Таа за магазинот „Глорија“ откри дека повторно е во љубовна врска откако ја прекина 25 годишната …

Хрватски инспектор е новата љубов на Даниела Мартиновиќ Прочитај повеќе »

Scroll to Top